Yrityksen informatiiviset www-sivut tilaus ja tarjouspyyntö toimintoineen, on otettu riemulla vastaan. Olemme saaneet sivustosta todella paljon myönteistä palautetta. Kiitos niistä!

Haluamme tässä vielä kiittää kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme menneestä vuodesta 2017 ja toivotamme Menestyksellistä kuluvaa vuotta 2018.

On ilo olla toteuttamassa visioita laadukkaista etiketeistä, merkeistä, nauhoista sekä tarroista, jotka viimeistelevät tuotteet ja näin ovat asiakkaittemme liiketoiminnalle hyvin tärkeitä. Otamme vastuumme vakavasti ja pyrimme aina toimittamaan toiveiden mukaiset tuotteet mahdollisimman nopealla aikataululla.

Uutiskirjeellämme informoimme ajankohtaisista asioista, kuten loma-ajankohdista. Näin asiakkaamme voivat ennakoida ja tarkistaa etiketti yms. varastot sekä tilata tarvittavat tuotteet, estäen omien tuotetoimitusten viivästykset etikettien tai merkkien puuttumisen vuoksi.

Tuotenauha Oy:
Talviloma ajankohta (viikko 9 / 26.2 – 2.3) lähestyy, joten nyt kannattaa tarkastaa etikettien ja merkkien varastotilanne kevättä varten.
Tilaa viimeistään 9.2, niin varmistat toimituksen viikolle 8 (painettavat tuotteet).